Bedrijven - Stoelmassage

Stoelmassage is een korte en verkwikkende massage, die spanning en stress wegneemt en uw lichaam volledig tot rust brengt. Terwijl u ontspannen zit op een speciale stoel, worden uw hoofd, nek, schouders, handen en rug behandeld. Uw gemak staat hierbij voorop. U houdt gewoon uw kleding aan en u hoeft nergens naar toe. Stoelmassage vindt plaats op uw kantoor. Zo bespaart u tijd en moeite.
De techniek is gebaseerd op acupressuur,  ook wel Shiatsu genoemd. Deze traditionele Japanse massagevorm heeft als uitgangspunt "hoe blijf ik gezond" in plaats van "hoe word ik weer beter".

Stoelmassage is bij uitstek geschikt voor medewerkers die langdurig in dezelfde houding herhaalde handelingen moeten verrichten, zoals computerwerk. Het is ook ideaal voor mensen die onder grote tijdsdruk moeten presteren en/of fysiek zwaar werk doen.

“Iedere twee weken masseer ik de medewerkers van architectenbureau Visser en Bouwman in ‘s’-Hertogenbosch.”   “Reactie medewerker Nic: “Ik word altijd met een glimlach begroet. Vooral de hoofdmassage vind ik het aller prettigst.”   “Reactie medewerker Jos: “Wat is het heerlijk om bij Monique op de stoel te kunnen zitten en me volledig te ontspannen onder haar vaardige handen.”

Element groen
Monique Aipassa
Element rood
Massagebedrijf
Element Geel
Vital touch
Element grijs
Tel: 06 11862678
Element blauw