Monique Aipassa

Massage is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid in een Moluks gezin waarin we gewoon zijn elkaar regelmatig te masseren. Als kind al heb ik zodanig reeds de vele positieve effecten van massage aan den lijve mogen ervaren.

Ik voel me bijzonder bevoorrecht en gezegend om de gave van aanraking te mogen ontvangen en geven. In de afgelopen 10 jaar dat ik beroepsmatig masseer, ontdek ik steeds meer hoe krachtig de eenvoud van aanraking is. Ik ben blij als mensen na afloop van de massage zichtbaar ontspannen en tevreden zijn. Het doet me bijzonder deugd wanneer mensen na hun eerste kennismaking met massage mij enthousiast vertellen hoe fijn het eigenlijk is, hier regelmatig tijd voor vrij te maken. Wat een feest dat ik één van de meest dankbare beroepen mag uitoefenen!

In de wereld van massage blijf ik me ontwikkelen. Sinds juni 2009 ben ik gediplomeerd Shiatsu Therapeut volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde en in juni 2010 heb ik mijn HBO opleiding Westerse Medische Basiskennis succesvol afgerond. Ik voel me geïnspireerd om het beste uit "het Oosten en het Westen" te halen en in mijn massages te integreren.

Monique Aipassa
Element groen
Monique Aipassa
Element rood
Massagebedrijf
Element Geel
Vital touch
Element grijs
Tel: 06 11862678
Element blauw