Schouderklopje!?

Een gezond bedrijf vraagt om gezond personeel. Stoelmassage als onderdeel van uw arboplan blijkt in de praktijk een bijzonder krachtig en effectief instrument te zijn. Stoelmassage als schouderklopje van de baas wordt bovendien enorm door werknemers op prijs gesteld. Stoelmassage als investering in uw meest vitale kapitaal is goud waard! Op www.touchpro.nl vindt u uitgebreide informatie over de vele (fiscale) voordelen van stoelmassage voor uw bedrijf.

U bent van harte welkom op mijn massagestoel om zelf aan de lijve te ervaren wat stoelmassage voor u kan betekenen. Ik kom graag langs op uw bedrijf voor een proefdemonstratie voor maximaal 3 personen tegen het speciale tarief van € 45 exclusief btw.

Voor het maken van een afspraak kunt u op contactformulier klikken. Hierop kunt u ook al uw vragen en of opmerkingen aangeven.

“Iedere twee weken masseer ik de medewerkers van architectenbureau Visser en Bouwman in ‘s’-Hertogenbosch.”   “Reactie medewerker Nic: “Ik word altijd met een glimlach begroet. Vooral de hoofdmassage vind ik het aller prettigst.”   “Reactie medewerker Jos: “Wat is het heerlijk om bij Monique op de stoel te kunnen zitten en me volledig te ontspannen onder haar vaardige handen.”

Element groen
Monique Aipassa
Element rood
Massagebedrijf
Element Geel
Vital touch
Element grijs
Tel: 06 11862678
Element blauw